skalaris energia medalSkaláris energia
Quantum termékek
Árlista
Cégeknek
Videók
Gyógyító hatás
Tapasztalatok
GY.I.K.
ElérhetőségKedves olvasók!

2 hete ismertem meg a Fusion Excel termékeit. 2006-óta Mihopatyam van,
ami egy izomsorvadásos betegség,  de sajnos az esetemben egy ritkább
változata áll fent, hisz a bal lábamra teljesen elveszítettem az egyensúly érzékemet, 4 éve.  Az orvosok annyit tudtak rajtam segíteni, hogy ma már rendesen tudom élni napjaimat, igaz mivel a bal lábam nem 100%-os ezért
könyök mankót használok. Mivel munkám miatt sokat vezetek, ezért sajnos érzem a lábam gyengeségét, ami miatt 30-50 km megtétele után meg kell
állnom, hogy megmozgassam a lábam. Ez sokszor hátráltat, hisz egy átlagos
1 órás út autóval nekem 2 óra. De az említett izom betegségen túl nekem,
más betegségem is van. A szívem nem megfelelő állapotban van, ami miatt az elmúlt évben többször állt le a szívem. Sajnos ebben a betegségben is egy ritka betegségem van, amit a mai orvos tudomány nem tud gyógyítani. Heti rendszerességgel járok a kardiológushoz, hogy figyelni tudják állapotom.
Évente kétszer mindig befekszem a kórházba és 24-48 órára és folyamatosan altatnak, aminek eredménye keppen a szervezetem lenyugszik, pihen.
Ha ezt ne tennék, akkor akár egy súlyosabb komplikáció is történhet nálam. Amióta 2010.05.20-tól hordom a medált és iszom a Quantum vizet észrevettem, hogy kedélyállapotom javult, 200 km-et tudok vezetni megállás nélkül, és az
EKG eredményeim is sokat javultak. Nem azt mondom, hogy meggyógyítottak
a termékek, de sokat javítottak az állapotomon, amit a környezetemben élők is észrevettek. Sajnos egy orvosi hiba miatt a kiváló énekhangom is sérült, ami
kezd napról napra javulni, amit remélem kedves ismerősömmel Bíró Icával együtt be is fogok mutatni egy együttesben énekelve. Orvosaim is csodálkoznak és értetlenül állnak a jelenség előtt, hogy javultak az eredményeim. Sőt mind
erős dohányos egyre ritkábban nyúlok a cigarettáért. És ha ez még nem győzött volna meg engem a termékek hatásáról, akkor egy biztos! A betegségeim hatására sokat fogytam. Hiába minden tömegnövelő, orvosi tanács nem tudtam hízni.
Rám jött 10 kg-am, de hamar le is adtam 12 kg-ot. Ma reggel a szokásos orvosi vizsgálatkor a mérleg 49 kg- helyett 55 kg-ot mutatott, pedig semmi mást nem tettem az egészségem érdekében, mind Quantum kulacsból iszom a vizet, és hordom a nap 24 órájában a Quantum medált. De tudom, hogy a termékek nem érnének semmit, ha az ember nem hinne abban, hogy minden betegségből meg lehet gyógyulni. Mindenkinek javaslom, hogy aki használja a Fusion Excel termékeket, az ne csak használja, hanem az életben mindig a jó dolgokat lássa
meg és higgyen abban, hogy a medál, a kulacs és minden más együttesen
képesek hatni az emberre, ami által az egészség is javul, megmarad!

Üdvözlettel:
Sabján Imre
KÖSZÖNÖM FUSION ECXEL!!!

***********************************************************************************

Varga Tamás:

Én a medált 2 hónapja viselem. Tapasztalataim a következők. Nem tudtam semmi szervi problémámról, de így nagy változásokat köszönhetek a medálnak.
Nem állítanék fontossági sorrendet,mert minden tapasztalatom minőségi változásokkal befolyásolta az életem. Rosszalvó révén mindig a kakasokkal keltem hajnali 4-5órakor. A medál viselése óta végig alszom az éjszakákat. Reggel frissen kipihent vágok neki a tennivalóimnak. Meggyőződésem, hogy a medál viselésének köszönhetően jelentősen megváltozott a szellemi terhelhetőségem határai, a nap végén is úgy érzem, hogy még félnapot biztos, hogy letudnék fáradás nélkül.  Hirtelen lobbanékonyságom szinte teljesen eltűnt, sokkal higgadtabban kezelem a problémákat, konfliktusokat (ez mind a környezetemet, mind magam meglepte). Dohányos emberként többször próbálta letenni a cigit, megfigyelésem, hogy lényegesen kevesebb cigi fogy azóta. Már csak ezért is megérte volna viselni a medált. A felsorolt változások megváltoztatták a hétköznapjaimat aminek szívből örülök!

Feleségem:

Végül is az Ő problémái kapcsán került a családba egy barátunknak köszönhetően. Párom derékfájdalmait teljesen megszüntette a medál viselése, ami minden pénzt megér számunkra, hiszen már műteni akarták sérvét. Ami egy nagyon érdekes változás még az életében: 13 éve vagyunk együtt, azóta a vérképe miatt folyamatosan szed különböző készítményeket a vérképe javításához (vashiányos anaenia és autóimmun betegség (pajzsmirigy alulműködés.)). A medál viselése és a kulacs használata óta volt újabb labor eredmény, amit még az orvosa is hitetlenkedve nézett, olyan eredményt produkált amit 15 éve nem látott se az orvosa se ő. Mondanom se kell, hogy nála is minőségi változás, hogy nem kell naponta gyógyszereznie magát.

Fiunk:

2,5 éve diagnosztizált epilepsziás. Az elmúlt időszakba mindent megjártunk és megtettünk az állapota javítása érdekében. Pszihológus, természetgyógyász, akupunktúra stb., igazán semmi pozitív változás nem állt be az állapotába.
A betegség mellékhatásival nehéz volt együtt élnünk, mind nekünk, mind a fiunknak és a testvéreinek. Csúnyán dadogott, viselkedése agresszív volt környezetével,  fáradékonyság, koncentrációs problémák. Ezekből adódon sajnos az iskolai teljesítménye is csökkent egészséges önmagához képest. A medál viselése, a kulacs használata óta, kb. 3 hónap alatt lassan, de biztosan álltak be a változások az életében. Az első és leglátványosabb a dadogás eltűnése. Ez akkora erőt adott neki, hogy hihetetlen módon elkezdett hinni a medál erejében (ez nagy dolog egy beteg gyereknél, aki hetente orvoshoz jár vizsgálatokra, kontrolokra stb. és semmi eredményét nem észlelte ezeknek, hiszen a gyógyszeres kezelés "csak" tüneti kezelés). Az agresszivitása teljesen megszűnt a környezetével szembe. Óriási változás az életében, hogy javult a koncentrációs kézség és a figyelem, ez hozta magával a tanulás minőségi változást is. Szinte minden a régi: a gyerek újból gyerek, szerető gondoskodó nagytestvér és megint jó tanuló.
Akik ismerik ezt a betegséget Ők tudják, hogy óriás dolog amiről írtam. Meggyőződésem, hogy a malájziai Fusionexcel termékeinek használatának köszönhetjük ezek a változásokat.
Köszönöm magam és a családom nevében!

**********************************************************************************

Balla Józsefné

Gyógyulásom!

2008 telén elvesztettem a nyelvem ízlelő érzéseit. Vizsgálatok sorozata után a CT és MRI is kimutatta, hogy a 4. agykamrámban folyadék van, ami nyomta a különböző idegeket. Emiatt nem éreztem az ízeket, illetve a jobb oldali végtagjaim nagyon fájtak, és ujjaim folyamatosan zsibbadtak.
Nem engedtem, hogy a fejemet 'meglékeljék', gyógyszeres kezelést kértem, amitől ez év elejére már éreztem az ízeket. De gyenge voltam, a fájdalmak, zsibbadások nem múltak el. Találkoztam egy régi ismerősömmel, aki elmondta milyen jó tapasztalatai vannak egy vulkáni kő medállal, annak energiájával. Látta, milyen rossz állapotban vagyok, és javasolta, próbáljam ki, egyszerűen csak hordjam a nyakamba a láva medált. Nem gondoltam volna, hogy napok alatt eltűnnek a fájások, a zsibbadások, és olyan nagy erőt kaptam tőle, hogy egész nap tudok járni, dolgozom a kertben. Azelőtt 50 méterre a fodrászhoz is csak keservesen tudtam elmenni, ma meg a kerti nehéz munkát is egyedül el tudom végezni.
Visszaadta az életkedvemet, energiával töltött fel, és ami a legfontosabb, amióta hordom kb. másfél hónapja, semmi mellékhatása nincsen!
Köszönöm ezt a csodálatos terméket, amivel új színben látom a világot!
El szeretném még mondani, hogy miután a harmadik nap eltelt, és elmúltak a fájdalmaim, kölcsönadtam a szomszédasszonyomnak, aki 82 éves. Ő még aktívan dolgozik segítvén unokáját egy fűszerboltban. Hajlott hátú volt, fájdalommal járt, amikor kihúzta magát, így hajlott háttal járt egész nap. A medál hordása után 2 nappal, boldogan jött hozzám, hogy nézzem csak, ki tud egyenesedni, és nem fáj neki a háta! Ezek után már a környezetünkben senkinek nem volt kétsége afelől, hogy ez a malájziai Fusion Excel lávakő nagyon jó hatással van a szervezetünkre. Azóta már a családom többi tagja is hordja a "csodakövet"!


Balló Józsefné, 67 éves

Gyál, Ady utca
**********************************************************************************
Perger Zsuzsanna

Már harmadik hete fájt az alhasam, sajnos ismerem jól az érzést. Általában akkor érzek ilyet, amikor jól fel vagyok fázva. De tudtam, hogy ezúttal nem felfázás, hanem bizonyos pszichés feszültség áll a dolog mögött. Természetgyógyász kineziológus vagyok, sok éve tartó és folyamatos képzésemnek köszönhetően
elég jól ismerem a testem és reakcióit.
Már meguntam az érzést, és tudtam, hogy fülakkupunktúrával el tudom mulasztani a kellemetlen fájdalmat. Megkértem egyik barátnőmet, hogy ha van ideje ugorjon be hozzám munka előtt, és szúrja meg a fülem. Reggel, mikor odaért már tudtam, hogy este megyek a lávaköves bemutatóra, és megbeszéltük, hogy inkább "letesztelem" a számomra új terméket. A bemutató alatt a nyakamba került egy medál, amit rövid idő múlva levettem - ekkor érdekes szívdobogásom lett. Egy kis idő elteltével újra próbálkoztam - kísérletező típus vagyok. Ekkor a felvételnél lett szívdobogásom, de csak pár pillanatra. Nagyon álmos voltam, ezért kaptam 2 pohárnyi vizet a termoszból.
Kb. 2 órát volt a nyakamban a medál, mikor elindultam haza. Észre sem vettem, amit az ember nem mindig szokott: elmúltak a fájdalmaim. A kocsiból telefonáltam vissza a bemutató színhelyére, hogy elmondjam az élményt, hogy
ők is örüljenek!
Másnap reggel különleges hüvelyi folyást tapasztaltam, éreztem, hogy valamit
"kidolgozott" magából a szervezetem.
Erről azt gondolom, amit már sajnos a fájdalom is jelzett: a fizikai testemben
elkezdett hatni a stressz: valami már elindult egy betegség kialakulása felé - de
szerencsére a lávakő győzött!
A véleményem: a medál lenyugtatott, megszűnt az a stressz bennem, ami már hetek óta gyötört, és így rövid idő alatt elmúlt a hasfájásom.
 
Perger Zsuzsanna Budapest

**********************************************************************************
Horváth László

Két éve foltokban kezdett hullani a hajam.A kórházi kivizsgálás megállapította, hogy DLE-m vagyis lupus-om van. Ami egy immunrendszeri betegség. A testem egészséges sejtjeit pusztítja.Nálam ez a fejbőr alatti hámsejtek és a hajhagymák pusztulásával járt.Gyógyszerrel sikerült stabilizálni az állapotomat. Sajnos a gyógyszer mellék hatása a depresszió és a rossz közérzet.Két hónapja kaptam meg a medált és a termoszt. A medált szinte állandóan hordom a termoszból pedig sok vizet fogyasztok. Azóta az állapotom sokat javult. Szinte teljesen elmúlt a depresszióm és visszatért az életkedvem. Hiszem,hogy e két csodálatos termék használatával elfogom érni a teljes gyógyulást. Sok gondom volt a derekammal is ez azóta megszünt. Köszönöm,hogy használhatom ezt a nagyszerű gyógyító energiát nyújtó termékeket.

Horváth László Budapest
***********************************************************************************
Shaffer Szilvia

2005-ben iszonyú fájdalmakat éltem meg,minden mozdulat fájdalmas volt,ekkor hosszan tartó kórházi kezelésem alatt porckorongsérvet diagnosztizáltak.
Azóta sajnos elég egy rossz mozdulat,hogy ismét erős fájdalmaim legyenek és szinte mozgásképtelen legyek. Így jártam áprilisban is, csak a párom segítségével tudtam kicsit mozogni. Kaptam az ismerősömtől egy medált és egy termoszt, amitől szinte hihetetlenül hat nap alatt rendbejött a problémám! Azóta is hordom a quantum medált és iszom a termoszból az energetizált vizet, fájdalmaim eltüntek. Nagyon örülök, hogy, segített a malájziai Fusion Excel medál.
Köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen gyorsan fájdalommentessé válhattam!

Shaffer Szilvia
Törökbálint
**********************************************************************************
Sztankovicsné Kőszegi Andrea

Gerinc és hátfájásom elmúlt, sokkal energikusabb lettem. Az első felvétel alkalmával a bokám élesen fájni kezdett, mivel pár évvel ezelőtt részleges bokaszakadásom volt. Migrénes fejfájásom azóta nem volt, pedig előző héten több alkalommal is előjött. A vizet méregtelenítő hatása és kellemes íze miatt folyamatosan fogyasztjuk. Nyugodt és sokkal jobb kedvű vagyok, mióta viselem.
*********************************************************************************

SZÜKSÉGE VAN RÁ BUDAPESTEN
INTERNET
TV
TELEFON
MAGYARORSZÁG EGYIK VEZETŐ SZOLGÁLTATÓJÁNÁL
AULECHLA ANDREA
0036-30-392-3410
0036-70-342-2245
aulechla.andrea@upcmail.hu


www.quantummedal.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!